2013 ban mennyibe kerül egy Windows telepítés pc-re?
Driverekkel együtt,és pár programmal,nero,deamon tools,Total C..,winZip,zene player,kodek,filmekhez player,
böngésző,java,flash player,acrobat reader,és egy vírus kergető,csak kíváncsiságból érdekelne:)
Ha ezt a kérdést fel tudtad tenni itt a gyakorikérdéseken, akkor van annyi számítástechnikai ismereted, hogy ennek a leírásnak az elolvasása után magad is megcsináld, teljesen ingyen.
2e az korrekt ár,na de kinek? itt ahol élek már 2008 ban 5 e ft volt egy telepítés és ez nem szervízes,hanem magán személy:)és ha nem volt driver lemez az még 2-3 e pluszban
haver gépét 10 e ért akarták telepíteni :D
Én 2004 óta javítgatok pc-t laptopokat hobbi szinten és ingyen, legtöbb az csak ismerős,na de már ott tartok hogy minden szemetet ide hordanak,olyanok is akiket nem ismerek,persze én adjak mindent:D kölcsön
lehet nyitnom kellene egy pc szervízes boltot nem tudom
van itt egy öregebb bácsi az is javít de kb úgy hogy kicserél mindent újra a gépben:) és sajnos sokan bedőlnek neki,hogy mindent cserélni kell:))
mellé még drága is:)
Szerintem hülyeség volt részedről megemlíteni ezeket:
",nero,deamon tools,Total C..,winZip,zene player,kodek,filmekhez player,
böngésző,java,flash player,acrobat reader,és egy vírus kergető" Ebből pár fizetős program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!