Ki probáltam a Windows 8at és hát elég sz*r és nem lehetne úgy feltepíteni vissza a Windows 7et hogy csinálok egy lemezt és elínditom a telepítőt és oda telepítem fel mindezt cd dvd usb nélkül?
kell egy ures particiot csinalni ,oda lehet menteni ,majd telepiteni es visszamasolni a mentett dolgokat
ps:a win 8 tenyleg xar
Nekem sem tetszett a win8.
Már a legelején, az sem, hogy be kell jelentkezni minden bekapcsolás után.
Magukkal a csempékkel még megbarátkoztam valahogy, de a Start menü hiánya miatt állandóan keresnem kellett, mit hol találok.
Kompatibilitási gondjaim is voltak: vírusirtó ami win7-en ment , win8-on nem akart települni. Hiába állítottam a kompatibilitást win7-re, xp-re, stb. Pár játék sem települt fel pont erre hivatkozva.
Két napig elkínlódtam vele, aztán töröltem, ost ismét win7-et használok.
"Már a legelején, az sem, hogy be kell jelentkezni minden bekapcsolás után."
Mindenre van megoldás:
A csempék pedig a start menü "helyett" vannak.
Olyan szempontból még jobb is, mint a start menü volt, mivel kedvedre pakolhatsz be oda bármit (vagy vehetsz le), átrendezheted, sőt még alkalmazásokat is tehetsz rá.
A kompatibilitási gondok érdekesek, alapjába véve szinte teljesen ugyan az az alaprendszer, mint a Win7 volt.
Nálam eddig semmi ilyen gond nem jelentkezett, pedig még egy dos-os cuccot is kellett futtatnom és pár igen régi programot.
Eleinte én is úgy álltam neki, hogy ez nem lesz túl jó, de vettem a fáradtságot és utána néztem pár dolognak a rendszerrel kapcsolatban.
A legtöbben azért szidják a Win8-at, mert nem tudták megfelelően kezelni, mert lusták voltak próbálgatni és hamar feladták. Ha valaki 1-2 hétig használja, akkor szerintem már nem fog akarni visszaállni a Win7-re.
utolso:
Ha valaki 1-2 hétig használja, akkor szerintem már nem fog akarni visszaállni a Win7-re.
:-)))
nem is alltam win7-re ,hanem linux mint-re ;-))))))))
A legtöbben azért szidják a Win8-at, mert nem tudták megfelelően kezelni, mert lusták voltak próbálgatni és hamar feladták.
azert ne maaar:
8gb maxell pendrive-t alapbol nem tamogatja ...analog tv tuner kartyarol nem is beszelek
nem kellene altalanositani , azert mert neked tetszik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!