Nicholasz kérdése:
Mi a véleményetek a windows VISTA-rol?
Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 16:03
2/13 anonim válasza:
Windows 7 vagy Windows 8.
A Vista olyan volt amilyen a Windows Me is. Kísérleti rendszer, egy halom tökre előremutató funkcióval amik nem, vagy nem jól működtek de a 7-ben már használhatóak lettek.
3/13 anonim válasza:
Előző jól mondja.
Ahogy a windows ME (a valaha létezett legrosszabb windows) volt az XP beta verziója, úgy a Vista a win7 beta verziója.
4/13 anonim válasza:
Nekem semmi gondom a vistával ami nekem kell müködik rajta rendessen és nekem gyors is és persze nem mindegy hogyvan feltelepitve mert nekem valaki számitógépszervizes elcseszte nemindult rajt játék ami más vista használonak igen. Nekem a win7 és az xp nem müködtek rendessen
5/13 anonim válasza:
Ha gondolod probáld ki aztán eldöntöd mert mindenkinek más vállik be nekem mindig vistám lesz.
7/13 anonim válasza:
Ha jól van telepitve hüséges rendszer. Ha olyan telepiti aki ért is hozzá.
8/13 anonim válasza:
#7: Gondolom Te nem ismersz ilyet, mert aki ért is hozzá az nem nyilatkozik így. :)
9/13 anonim válasza:
8 As nekem volt olyan hely ahol feltelepiteték a vistát és mikor hzamentem a telepitet játék nem indult hanem újra kellet telepitetnem az egész windovst és akkor müködödt. Nekem egy Jani nevezetü telepiti a windovst szombathelyen a Ceo ban ö nagyon jó szakember én mindenkinek öt tudom ajánlani mert megbizható. Ö ha nincs nagy baja a gépeednek ö 3 perc alat megmondja a problémát mert nekem is megmondta és igaza volt mert a szerviz ahova tartozot az alkatrsz kis is cserélte.
10/13 anonim válasza:
Ezzel csak megerősítettél abban amit eddig gondoltam. Továbbra is fenntartom, a Vista egy félkész rendszer ami instabil, pocsék a hálózatkezelése és baromi érzékeny. Windows 7-et vagy 8-at használj ha használható Windows rendszert szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!