Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért dob ki a minecraft...

Miért dob ki a minecraft játék kőzben?

Figyelt kérdés

Nagyba nyomom haverommal a minecraftot.És régebben nem csinált ilyet de mostanában egyre sűrűben kilép játék közben

mivel lehet a baj javát 4 fajtát is raktam fel

2013. márc. 22. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha multiplayerrel jástzol, akkor lehet, hogy az internetkapcsolat nem bírja. Vagy lépj ki más programokból és úgy játssz a minecrafttal, hogy csökkentsd a memória terhelését.

Végül, keresd fel a minecraft technikai támogatását. Remélem, ezek segítenek. :)

2013. márc. 22. 17:07
 2/5 A kérdező kommentje:

az baj hogy régebben futott tökéletesen hiba nélkül most

újraraktam gépet azóta így szarakszik internetkapcsolattal nincs semmi baj valami más a probléma amikor bezáródik az asztalon hagy egy szöveges dokumentumot aminek ez a neve hs_err_pid3524

2013. márc. 23. 12:53
 3/5 anonim válasza:

Hello.

Nekem is szokta ezt talán rakd ujra a minecraftot.

Frissitsd a javát.

Ezt általába a ram hibára utal hogy nem kap elég ramot.

2013. márc. 29. 12:20
 4/5 naburit válasza:
Hello,a minecraft nekem is ezt csinálja de csak szerver közben.Szerintetek mi lehet a baj? Vga: Radeon 9200 SERIES AGP 128MB Számítógép pentium 4-es és 768MB RAM.
2014. jan. 29. 20:58
 5/5 naburit válasza:
Jah és windows xp service pack 3
2014. febr. 7. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!