MacBook Air/PC + iPad?
Szeretnék venni egy számítógépet.
Sokáig macbook pro retina volt tervben, de közben eszembe jutott, hogy kevesebből, mint a macbook ára, tudnék venni egy PC-t plussz egy iPad-et.
Hagyjam magam lebeszélni a MacBook-ról, és inkább a második összeállítás, vagy ne?
Ha igen, akkor PC-ből tudnátok küldeni linket, vagy képet, összerakva olyan konfigurátorral, vagy mivel?
Mert nem nagyon értek az összerakáshoz :S
Minecraftozni szeretnék a PC-n, tehát azt maximális beállításokkal futtassa, és jó lenne ha videót is tudnák vele venni, és nem menne le olyankor 1 fps-re a játék... Nem szeretném, hogy ha már 3-nél több program meg van nyitva, befagyjon, és csak 10 perc múlva térjen magához (a mostani ezt csinálja)
más játékkal nem nagyon játszom.
Munkára használom, de azt a mostani gépem is megoldja (PowerPoint, Word, Excel)
210-220 ezer Forint a maximum, amit rá fordítanék.
Lehet ennyiből jó gépet venni, ami megbízható? Vagy maradjak a macbooknál? Tudom, nem gamer gép, de egy minecraftot azért 50 fps-sel szerintem elvisz, nem úgy mint a mostani...
Okés, köszi. Ment a zöld :).
Egyébként akkor írhattok laptopokat is, csak ne gagyikat, amik recsegnek ropognak.
Például ez is nagyon jó pc,de majd az okosak kijavitanak ha nem.
#3: Bocs, de az a konfig irdatlan sz&@.
Kérdező: lődd be, hogy mennyit szánnál PC-re és írj ki egy kérdést, hogy rakjanak neked össze egyet!
G.
Na, akkor menjünk végig:
I5: Minek?! 150k van az egészre, de már ellőttük a jó részét a processzorra!
Lapot passzolom, ahhoz nem értek.
memória, merevlemez van, csak nem tudjuk, milyen.
GTX 650 egy vicc. ár/érték aránya lófütty, a teljesítménye meg még a 7770-ét se éri el. A 2 GB VRAM meg parasztvakítás.
600W-os táp, de minek ekkora? ODD-ről semmit nem tudunk.
A ház jó.
Igazándiból a gép éppen játékra sz#r. Én már leírtam, hogy mit tegyen a kérdező, ezt még mindig mereven ellenzem.
G.
Tényleg, eszem ágában sincs kötözködni, de a linkeden 154 ezer forintos gép van. Nemde?
G.
Idézek:
"210-220 ezer Forint a maximum, amit rá fordítanék."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!