IPad 3 vagy MacBook Air?
Egyiket sem, ha rám hallgatsz!
Vegyél egy 10 colos IPS kijelzős androidos tabletet, pl. Condorde 9.7 IPS Plus, majdnem harmadáron van, mint az ipad, és nagyon-nagyon jókat írnak róla.
Nem androidos alternatívát kért...
Egyébként attól függ mire akarod használni, mert az air alapvetően mégiscsak egy számítógép, míg a pad táblagép.
Szerintem maradj az air-nél. Jobban jársz egy számítógéppel mint egy tablettel.
Az OSX pedig csak egy oprendszer. Mindent meg lehet szokni, vagy tanulni. Csak valaki egyből érzi valakinek meg időbe telik.
Attól függ. Az Air netbook a Pro tablet internet tablet. Különbség:
Air iPad
progik appok
proci chip
kijelző multi-touch
billentyűzet multi-touch
Am én 12 vagyok én MacBook pro-t veszek majd.
Néhány előttem hozzászólóhoz:
MÁR MEGBOCSÁSS NEM FOGOK 12(te esetben 13) ÉVES AUTÓRA, LAKÁSRA GYŰJTENI... GYEREKVAGYOK MÉGPEDIG OLYAN AKI SZERETI A TEXHNIKAI KÜTYÜKET ÉS APPLE FAN SZTEM TI SEM KEZTETEK EL GYŰJTENI TINÉDSZRKÉNT LAKÁS, KOCSIRA... HA PEDIG VAN EGY KIS ESZED FELNŐTT KORODBAN NEM FOGSZ FRANK HITELT VENNI MEG SEMILYET SEM OSZT SZÉP ÉLETED LESSZ GYŰJTÖGETÉS A LÉNYEG NEM A HITE... EZ A SZÉP ÉS NYUGODT ÉLET TITKA... AZ ANYAGI BIZTONSÁG MEG MÁR EGY MÁSIK TÉMA...
Elnézést kérek a kérdezőtől az utobbiért de ezt nem hagyhattam ki.
A fentik alapján dönts el, hogy mi kell..
ja az előző rész a kérdezőre nem vonatkozik :)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!