Sony Vaio E sorozat pici kattogás hangokat ad ki. Miért?
Sziasztok!
A mai nap vettem egy Sony Vaio e sorozato notebookot. A géppen így nincs semmi gond, viszont hangzavar mentes szobába érve pici fura kattogás hangokat hallani. A gép új, nem használt. 3 napom van még visszavinni a boltba, ha vmi gyári hibája van, de nem tudom h ez az e, így nem akarom magam leégetni. A kattogás kb olyan, mint amikor az egér kattog. De ez akkor is hallatszik, ha le van némítva minden, tehát ki van kapcsolva a hang. Gondolom így nem az egér lehet a hibás. + nem is olyan a kattogás, h bekopcsolom és folyton kattog, hanem csak így 1x kattog, után 1 percig nem, utána 10 mp-en keresztül megint stb. Nem hangos, tehát gondolom nem winyó lehet a gond. Ilyennel még nem találkoztam.. pl most 10 perce megint nem hallom. Vkinek van vmi ötlete??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!