Kikus21 kérdése:
Honnan lehet letölteni a Runaway 3. részét? Mko
Figyelt kérdés
Gondolom (ha nem is annyira sokan, de) ismeritek a "Runaway" című kalandjáték sorozatait. Nekem meg van az első, illetve a második része. Hallottam, hogy már a 3. is megjelent. Rá is kerestem a neten, de nem találtam olyan oldalt, ahonnan le is lehetne tölteni, . Az előzetese és a leírása is nagyon felkeltette az érdeklődésemet, pedig már nagyon régen játszottam vele.
Tudom,hogy eredetileg spanyol,de ha esetleg valaki megtalálná angolul vagy netán magyarul,az nagyon sokat segítene.A rész címe: "Twist of Fate".
2013. márc. 3. 09:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!