Van olyan játék, ami kifejezetten Nagy-Magyarország visszafoglálásáról szól, magyarok-al? Ha nincs akkor mennyire legális ilyet programozni?
Majd reggel felébredsz és rájössz, hogy a játékprogramozásból a legnehezebb megélni. Persze ha ennyire BIZTOS akkor véletlenül se add fel!
Tudtommal nincs ilyen játék, de nem azért, mert tilos megcsinálni, hanem mert azon kívül h egy kis közösség szívügye, azon kívül nem túl nagy sztori...
Medieval 2 Total War
Utánanéztem, vannak játékok, ahol már a tied az ország, pl. Medieval 2 total war kr. u. 1080-ban kezdődik, és amennyiben elfoglalják tőled mondjuk Erdélyt, azt vissza lehet foglalni. Van hozzá egy ún. ,,Magyar Mod'' ahol az országunk 4 területből áll, vagyis ott több a lehetőség :D.
Cossacks: Back to war
Ez a játék az újkorban játszódik, nem láttam benne magyar küldetést, viszont van pályaszerkesztő, amivel meg lehetne csinálni olyasmit.
Hunyadi Hadai
Ez egy hatszögekre osztott terepasztalszerű körökre osztott stratégiai játék, (olyan mint a Battle for Wesnoth, aki ismeri) hát a cím is összefoglalja, Hunyadi hadaival lehet kiűzni a törököt, vagy akár hadjáratot indítani/nyerni ellenük.
(ez a Huszár games még adott ki hasonló játékokat.)
Persze egyikben sem lehet visszafoglalni az országot, mert a múltban játszódik, és a múltban megvoltak azok a területek, amiket ma visszafoglalnék egy játékban :DD. Esetleg talán a Napoleon: Total War-ba elvileg fel lehet szabadítani az osztrák uralom alól a magyarokat, de ez nem biztos, mert nem próbáltam még soha ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!