Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Paged_fault_in_nonpaged_area...

Paged_fault_in_nonpaged_area mi történt? Többi lent

Figyelt kérdés

Bekapcsoltam a gépet és ezt írta ki:"Paged_fault_in_nonpaged_area". Követtem az utasítást "ha először látja ezt az üzenetet índítsa újra a gépet". Ezt tettem, aztán megint kiírta, de a bios-hoz nem nagyon értek(legfeljebb segítséggel). Itt a kép: [link]

Azt is írta hogy a videókártyával is lehet probléma. Még egy dolog, nem tudom, hogy fontos, de azért leírom: Sajnos problémám volt a ház áramellátásával, és lecsapta a biztosítékot(zárlat) amikor be volt kapcsolva a gép. Azután visszakapcsoltam, kiírta a hibaüzenetet, újraindítottam, akkor nem írta ki a hibaüzenetet és működött. Utána nézegettem a youtube-ot és egy idő után nem akarta megnyitni a videókat(egyik böngészőben sem). Úgy döntöttem, hogy újraindítom, de nem volt jó ötlet(hibaüzenet):P

2013. márc. 19. 20:04
 1/1 A kérdező kommentje:
És még itt a gép teljesítménye: AMD athlon 64 x2 dual core 3600+ 2Ghz, 2gb ram, Nvidia gforce 6100 256mb (integrált) videokártya.
2013. márc. 21. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!