40-45 másodpercre lefagy a gépem, aztán mintha nem történt volna semmi, újra működik. Mi lehet a hiba oka?
Dell Inspiron notebook-ot használok win7-es szoftverrel. A gép időnként gondol egyet és el kezd gondolkodni. Ez kb. 40-45 mp-ig tart, a merevlemez működését jelző led folyamatosan világít, és a gépen semmit nem lehet csinálni. Olyan mintha lefagyna, de miután letelik az idő, megy minden rendben tovább. Ez valamikor órákig nem történik meg, de van amikor akár 10-15 percenként is előfordul. Párszor volt, hogy csak áramtalanítással lehetett kikapcsolni, de ez szerencsére ritka. Próbáltam már, hogy lekapcsolom a netet, de akkor is csinálta. Ez azóta fenn áll, mióta a gép meg van. Valaki azt mondta, hogy lehet, hogy az indexelést kellene kikapcsolnom, de egyrészt nem értek hozzá, másrészt a súgóban olvasgattam ezzel kapcsolatban, és ott csak azt találtam, hogy 15 percre lehet felfüggeszteni.
Kérem, ha valakinek volt ezzel kapcsolatban tapasztalata jelezze, vagy bármi ötletet szívesen fogadok.
Ennyi nagyon kevés a hiba megállapításához! Lehet bármi elégtelen tápellátás, adatkábelhiba, merevlemez hiba, memoria túlcsordulás,vírus, túlmelegedés....
Eseménynaplóban nézz körül nem ír -e valami hibát!
(futtatásba: eventvwr.msc)
Indexelő szolgáltatástól nem fagy le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!