Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 40-45 másodpercre lefagy a...

Catrin4 kérdése:

40-45 másodpercre lefagy a gépem, aztán mintha nem történt volna semmi, újra működik. Mi lehet a hiba oka?

Figyelt kérdés

Dell Inspiron notebook-ot használok win7-es szoftverrel. A gép időnként gondol egyet és el kezd gondolkodni. Ez kb. 40-45 mp-ig tart, a merevlemez működését jelző led folyamatosan világít, és a gépen semmit nem lehet csinálni. Olyan mintha lefagyna, de miután letelik az idő, megy minden rendben tovább. Ez valamikor órákig nem történik meg, de van amikor akár 10-15 percenként is előfordul. Párszor volt, hogy csak áramtalanítással lehetett kikapcsolni, de ez szerencsére ritka. Próbáltam már, hogy lekapcsolom a netet, de akkor is csinálta. Ez azóta fenn áll, mióta a gép meg van. Valaki azt mondta, hogy lehet, hogy az indexelést kellene kikapcsolnom, de egyrészt nem értek hozzá, másrészt a súgóban olvasgattam ezzel kapcsolatban, és ott csak azt találtam, hogy 15 percre lehet felfüggeszteni.

Kérem, ha valakinek volt ezzel kapcsolatban tapasztalata jelezze, vagy bármi ötletet szívesen fogadok.

2013. febr. 25. 15:16
 1/1 csacsi2 ***** válasza:

Ennyi nagyon kevés a hiba megállapításához! Lehet bármi elégtelen tápellátás, adatkábelhiba, merevlemez hiba, memoria túlcsordulás,vírus, túlmelegedés....

Eseménynaplóban nézz körül nem ír -e valami hibát!

(futtatásba: eventvwr.msc)

Indexelő szolgáltatástól nem fagy le!

2013. febr. 25. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!