Tabletet szeretnék vásárolni ez jó tablet lenne?
Nem szeretnék sokat költeni rá már van egy kiszemeltem a DPS Dream 7.Az lenne a kérdésem hogy jó gép lenne számomra?Leginkább játékokra,filmnézésre és zenehallgatásra használnám.Esetleg akinek van mennyi az akku élettartama,milyen gyors , szaggat-e játékoknál?
És légyszíves írjátok le a személyes tapasztalatotkat.Köszönöm.
nem tűnik rosznak. ár érték arányba is jó szerintem.
a mali 400as vidikártyával nem fog szaggatni 1se szerintem. enyembe is ilyen gpu van, és minden jó.
egyedül a belső memó kevés (4gb) de micro sd vel ezt eleg könnyű orvosolni.
4-5h nyüstölést bírhaz kb.
nem rosz tab :-)
Játékra szerintem egy kicsit karcsú, ha külföldi rendelés is játszik akkor ajánlom figyelmedbe ezt:
(Ha a válaszom szerinted hasznos volt, megköszönnék egy zöld kezecskét. :)
Üdv.
Már sok embernek segítettem megfelelő tablet PC-t vásárolni.
vagyis a fő szempontod az olcsóság de persze hogy elmenjenek a cuccok is.Eddig mind és szép de meg vannak a maga hátránya is..
Pl:rosszabb anyag minőség kis aki és még rengeteg lehetőség.
Kérlek oszd meg mi a legfontosabb ami benne legyen?
Rá tudnál e szánni még e kis pénzt?
Az a legnagyobb baj ennyi pénzért nem lehet nagy teljesítményű tabletet venni:érsd 3000 nél nagyobb aksi A8 porcinál nincs nagyon más ebben az árkategóriában alapvetően tudsz játékokkal játszani meg filmet nézni de pl a9 proci már 4 magos VGA rendelkezik az a8 meg már attól kezd fulladozni ha 3D játék gyorsan mozog stb...
xD (személyes tapasztalat tesomnak vettem egy NAVON expoler platinum.. ilyen az összes ingyenes játék elment rajta asszem 5 kivételével ami már igenis igénybe vette a gpu-t de filmeket elég szépen lejátszotta.
Én ajánlatom:
Erős tabletek sajnos csak 40-50.000ft között vannak :/
Így erre jutott a döntésem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!