Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol tudom a virtuális memóriát...

Hol tudom a virtuális memóriát kikapcsolni?

Figyelt kérdés
ASUS Eee PC Surf netbook-om van.

2013. márc. 17. 23:14
 1/6 anonim ***** válasza:
netbookon nagyon nem javaslom kikapcsolni
2013. márc. 17. 23:21
 2/6 A kérdező kommentje:
mért?
2013. márc. 17. 23:24
 3/6 Gugu Gabor ***** válasza:

Mennyi RAM od van?

EGyébként Win alatt startmenü, vezérlőpult, rendszer, speciális rendszerbállítások, teléjesítmény speciális, virtuális memória.

A lapozófile nem véletlenül van kitalálva szóval ha nincs sok ramod akkor nem biztos hogy a legjobb ötlet.

2013. márc. 17. 23:42
 4/6 A kérdező kommentje:
512MB RAM-om van. Azért kell kikapcsolni, mert xp professional van rajta és a 2GB memóriát már maga az op. rendszer elfoglalja és kegyetlenül lelassítja a gépet.
2013. márc. 17. 23:50
 5/6 anti paladin ***** válasza:

Most akkor 0.5 vagy 2 giga a fizikai memória?

Azért nem éri meg kikapcsolni mert azon adatok, folyamatok amik épp nem kellenek a virtuális memóriába kerülnek át. Aztán amint újra kellenek a virtuális mem-be félretett cuccok nem kell elejéről kezdeni az egész folyamatot hanem csak előhúzza a készenlétben tartott adatokat.

A virtuális memóriának pont hogy kevés fizikai memória esetén van értelme xp-nél.

2013. márc. 18. 00:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Válassz:

Ha így hagyod lassú lesz.

Ha kikapcsolod fagyni fog a géped.

Én inkább a háttérben futó alkalmazások/szolgáltatásokból kapcsolnék ki valamiket.(msconfig)

2013. márc. 18. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!