Segítség! Nem indul be a gépem! Bővebben lent! (? )
Figyelt kérdés
[img] [link]
[img] [link]
Bekapcsolom a gépet, a gép hangja megy meg minden, de a monitor kék fény helyett sárgával világít, olyan, mintha a gép alvó módban lenne, pedig nincsen. A monitornak szerintem nincs hibája, mert az ASUS felirat kijön. Előzmény: a géphez sokáig nem nyúltam hozzá, így alvó módba tette magát, visszamentem, szokás szerint megmozgattam az egeret, de semmi nem történt, nem jött be az asztal, így újraindítottam a gombbal, és semmi. Kihúztam, utána visszadugtam minden létező kábelt, de semmi. Valami ötlet?
2013. márc. 16. 16:51
1/5 A kérdező kommentje:
amúgy az olyan jogos hogy egy ''miért kicsi a fa$zom'' kérdésre 5 perc alatt jön 6000 válasz egy normális kérdésre meg egy sem??
2013. márc. 16. 17:39
2/5 Emberek válasza:
talán azért nem jö válasz, mert nem jók a linkek.
4/5 Emberek válasza:
szerintem ez vírus lesz, ha be van kapcsolva, és nem ad képet.. így jártam egy netbook-al is. tedd újra!
5/5 A kérdező kommentje:
már megoldottam.
2013. márc. 17. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!