Letiltottam a laptopomon a mikrofont és nem tudom újra engedélyezni. Mit tehetek? (felpontozlak)
Hol tiltottad le? Nem mindegy...
Egyébként (XP esetén, de hasonló "feljebb is"): Eszközkezelőben kiválasztod az adott eszközt, majd jobb egérgomb és tulajdonságok. Itt láthatod, van-e illesztőprogram telepítve hozzá, vagy nincs-e ott is letiltva.
Helyzettől függően engedélyezed, vagy "Eltávolítás"-ra kattintasz, majd újra indítod a gépet. Ha a Windows megtalálja a gépen a szükséges programot, telepíti, ha nem akkor neked kell telepítened (illesztőprogram frissítése).
Végül megoldottam a problémát. A vezérlőpultnál lehet engedélyezni a hang menüpontnál.
Köszi a segítséget!
Ezek szerint az "alap" legalább megvan. Van hangszóró-ikon a tálca jobb oldalán? Jobb egérgombbal kattints rá, majd válaszd ki a "Hangerőszabályzó megnyitás"-t. Ennél "Beállítások" majd a Tulajdonságoknál válaszd a felvételt. A Mikrofon (is)legyen bejelölve. Ezután OK, ekkor megjelennek a felvételi hangerőszabályzók. A Mikrofonnál jelöld be a "Kiválasztás"-t.
Egyes hangkártyáknál lehet ettő eltérő a beállítások menete, de a lényeg, hogy felvétel forrásának a mikrofon legyen kijelölve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!