Felpontozlak! Laptop Windows újratelepítése (bőv. Lent)?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Na szóval a lapim az évek során nagyon megpakolódott mindennel. Szeretném újratelepíteni. Windows CD-t nem kaptam. Azt mondták vmi Recovey Particiorol kell. Azt hogyan kell??2013. márc. 9. 17:27
1/10 anonim válasza:
A laptopod típusától függ, valószínűleg elég ha indításnál még a rendszertöltés (Windows logó megjelenése) előtt nyomkodod az F8-at majd a System Repair/Számítógép javítása lehetőséget választod, ezután pedig követed a lépéseket, de tényleg márka/típusfüggő szóval egyszerűbb ha beírod Google-be, hogy "MÁRKA TÍPUS system recovery factory deafults windows" vagy ilyesmit és erre biztosan találsz leírást vagy akár videó "how-to"-t.
2/10 A kérdező kommentje:
köszi. amugy a lapim: Toshiba Satellite C660-1CK
2013. márc. 9. 17:36
4/10 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy mindenképp ments le mindent mielőtt nekiállsz, mert ez töröl mindent ami a gyártás óta került a lemez(ek)re de ezt ki is írja szóval..
5/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ, de nem müködik a visszaállítás.
2013. márc. 9. 18:48
6/10 anonim válasza:
Mi a gond? Írhatsz privátot is. :)
7/10 A kérdező kommentje:
a sok választható opció között nincs ott a "Repair Your Computer" se angolul, se magyarul.
2013. márc. 9. 19:19
8/10 anonim válasza:
Az akkor fordulhat elő, ha vagy Te vagy pedig az előző tulaj, vagy bárki más törölte a recovery partíciót. Ha ez így van akkor kénytelen leszel valahonnan letölteni egy Windows telepítőt és a gépeden lévő kóddal azt feltelepíteni, ami annyira nem jó mert a drivereket és a különböző egyéb szoftvereket ami esetleg a rendszerképen rajta volt, neked kell majd külön beszerezned/telepítened.
9/10 A kérdező kommentje:
rendben.Köszi a segítséget. Szerzek valahonnan Windows 7-et :)
2013. márc. 9. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!