Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Betűkészlet (ek) újratelepítése?

Betűkészlet (ek) újratelepítése?

Figyelt kérdés

windows 7 64bit... a létező összes helyen megváltoztak a betűtípusok és méretek, néztem már ezer féle megoldást de sehogy se ment, kitörlődött a times new roman, visszatelepítettem és most mindenhol times new roman 10-es méret van... kivéve böngésző(k)ben mert pl. facebooknál minden hatalmas félkövér arial betűkkel van írva, ugyanúgy mint a különböző ablakoknál... de ablakoknál az ablak "neve" times new roman 10-es és az összes többi dolog félkövér hatalmas betűk, és ha valami nem félkövér és nem is times new roman, akkor apró dőlt betűkkel van írva

valaki tud bármilyen megoldást? előre is nagyon szépen köszönöm!

2012. dec. 20. 21:55
 1/1 A kérdező kommentje:
nagyából már megcsináltam, de facebook,google, egyéb dolgok és az ablakok még mindig rosszak
2012. dec. 20. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!