Az alaplapom Gigabyite G31M-ES2L és most egy 4 magos procit raktam belle a Core2Quad Q6600 at amit már felismerta alaplapom de nem tudom hogy ez gond vagy nem hogy a CPU hőfoka 60 és 80 fok kőzőtt van ez nem jó?
A hűtőm az Gyári inteles amitméga E6600 ashoz kaptam de lehet ezzért ijen magassa processzornaka hőfök a Q6600 as procinak mert ahozmár máss hűtő kell?
És még azzonkivűl hogy 70 fokigis felmgy a hőfok demég a géps elégé zajós ezzis mért lehet?
Egy 2 magra tervezett alap hűtés nem fog úgy hűteni egy 4 magos procit hogy 40 fokot kapj. Remélem ezt te is így gondolod.
Ha hűvösebb procit akarsz akkor arra egyébként is csak megoldás van : Erősebb hűtő
Az hogy hangosabb arra csak 1 tippen van:
A ventilátor a maximumon pörög hogy jobban hűtsön.
Akkor a négymagós Core2Quad processzorhoz mégis mien hűtőt vegyek ha a gyári inteles nem jó hozzá?
És ha veszek egy erősebbet amia négymagóshoz valo akkor azmár csendes lesz?
Amikora E6600 as processzorom volta alaplapomban akkor nem volt ojan hangos a gép de mikor beraktama négymagóst akkor már hangósabb a gép.
A tápnakis lehet közze a gép hangósságának?
Mostegy 400 Watósom van deha lecserélem egy 450 esre vagy 500 asra akkor azzis valamit csendesithet a gépen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!