Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha az van beállítva, h automat...

Ha az van beállítva, h automatikus frissítés akkor miért tölt és telepít napi szinten a gép? (xp)

Figyelt kérdés
és azt sem értem ha a szükséges frissítéseket tölti és telepít, annyi helyet foglal, h már az első után érezhetően lassabb a gép? tudom szükségesek a frissítések, de mennyire? nem elég fél évente? jelenleg inkább kikapcsoltam, h ne keressen, ne töltsön, ne telepítsen, csak ha én akarom.
2013. márc. 8. 12:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

viszont az avastom külön avastos ablakban szokta felhívni a figyelmem a saját frissítéseire

és megint más amikor a gép frissítené magát

szóval nekem a kettőre két különböző felhívások jönnek.

pl amikor a gépi frissítéseket kikapcsolom, attól az avastom még folyamatosan jelez (jah frissítés után is) hogy frissítsek. szóval az más lehet.

2013. márc. 8. 13:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen meg azt is jelezni fogja hogy nem frissíted a rendszert.
2013. márc. 8. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!