Ha az van beállítva, h automatikus frissítés akkor miért tölt és telepít napi szinten a gép? (xp)
így is lehet mondani elvileg ezek biztonsági frissítések valószínűleg a tűzfalhoz tartoznak azért kell minden nap valami hülyeség hozzá.
amúgy nyugodtan kikapcsolhatod de azért valami vírusírtó nem árt amiben van tűzfal is. mondjuk teljesen mindegy mert akkor az tölt le frissítést minden nap :)
van vírusirtóm
de ahogy az elején figyelgettem minden második dolog amit letöltött arról szólt, hogy a gépem vagy a szoftverem hitelességét ellenőrző programok.. erre meg végképp szükség sincs a gép érdekében legalábbis nincs!
Avast vírusirtóm van
most nézem át a progikat
a tűzfal az tűzfal néven fut?
nem :D az avastnak is van tűzfala de ahhoz előfizetés kell.
a Windowsnak is van beépített tűzfala ami ingyenes. lényegében jó azis teszi a dogát. a Defender a kémprogramokat szűri ez is a tűzfal része. én írtam rosszul az előbb bocsi.
de lényegében ezért szügségesek a frissítések hogy ez megfelelően működjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!