Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Sims 3 probléma? Már mindent...

Sims 3 probléma? Már mindent kipróbáltam, miért nem megy mégsem?

Figyelt kérdés

a probléma röviden: letöltöttem, feltelepítettem egy netről szedett kóddal. nagyon jó, de az indítópanelnél kérte még egyszer a kódot, beírtam ugyan azt, hát nem fogadta el. ezután eljöttem erre az oldalra, és gyakorlatilag 20féle módszert kipróbáltam amit itt írtak... még mindig semmi.

a legfőbb gondom az, hogy írták egy csomóan, h van egy crack mappa, stb... hát nekem nincs. van a programfiles, ott meg is találtam a Bint meg a TS3-at, de crack az nincs. írták h a sajátgépben vagy egy parancsikon, abban lehet ez a mappa, hát nekem ez az egész játék az E meghajtón van, amit a Daemon Tools-al csináltam úgy pluszba, és azon alapból az indító parancsikon van rajta.

szóval tudna vki segíteni crackelni crack mappa nélkül v. megmondani, miért nem fogadja el 2x ugyanazt a kódot?

és aki beszólna, NEM, nem veszem meg, mert 2 havi ösztöndíjam menne rá :)

2009. szept. 13. 01:53
 1/5 anonim válasza:

A telepítő CD-n, amit beraksz Daemon Tools-ba, azon a CD-n kell legyen az egyik mappában a Crack.

Nézegesd végig a mappákat, mert nem az a neve annak a mappának, amiben a Crack van, hogy "crack". Valami más (már nem emlékszem).

Szóval a játék telepítőjének a CD-jén (ha több CD-d, akkor mindegyikben) nézegesd végig a mappákat, és valamelyikben benne kell legyen a Crack (TS3.exe, talán).

Azt a parancsikont meg, amit magától rakott ki neked az asztalra, azt töröld le! Soha ne azzal indítsd el a játékot, hanem menj oda a feltelepített játék mappájába, és a játék .exe fájlját (talán a TS3.exe az) jobb gombbal küldd az asztalra.

Ilyenkor megjelenik a parancsinkonja az asztalon. Azt már bátran használhatod.

Ja, és még valami! Ha bármikor újra feltelepítenéd a játékot, akkor azt a valamit, amit kérdezi, hogy telepíted-e, azt a Dowloader-t, vagy Update valamifélét (bocsi, de rég játszottam vele, és nem emlékszem pontosan), ami a frissítéseket szedné le, na azt NE telepítsd fel a játékkal! És szerintem ezért nem megy neked a játék! De ha Crackeled, hátha sikerülni fog.

Na, írj majd, hogy mire jutottál!

2009. szept. 13. 10:56
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ :) az a probléma, h nem cd-n van meg, hanem netről letöltöttem xnemtudomhány rar fáljban, amit kicsomagoltam. és ezért mivel nincs cd (gondolom) csak a total commanderben tudom részekre bontani, ott viszont nincs Crack továbbra sem :(
2009. szept. 13. 12:20
 3/5 PéterS válasza:
Szerintem nagyon kuka vagy a pc-hez. A daemon-ba amit bemountoltál ami neked az E: meghajtó, na abban keresd a ts3.exe-t. Ha nincs ott akkor nincs hozzá crack vagyis! neked kell letölteni külön a cracket. Mondjuk a google a barátod ebben. Csáó
2010. dec. 5. 15:57
 4/5 lacó.. válasza:

sziasztok!

tudna nekem valaki abban segíteni..hogy letöltöttem a sims 3-at és fel is telepítettem...de amikor elakartam indítani azt írta ki h kéri valami regisztrációs kódot...mit csináljak?...

tudna valaki segíteni...?

előre is köszönöm

2012. jan. 15. 19:50
 5/5 anonim válasza:
A TS3 a crack.
2012. ápr. 29. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!