Sims 3 probléma? Már mindent kipróbáltam, miért nem megy mégsem?
a probléma röviden: letöltöttem, feltelepítettem egy netről szedett kóddal. nagyon jó, de az indítópanelnél kérte még egyszer a kódot, beírtam ugyan azt, hát nem fogadta el. ezután eljöttem erre az oldalra, és gyakorlatilag 20féle módszert kipróbáltam amit itt írtak... még mindig semmi.
a legfőbb gondom az, hogy írták egy csomóan, h van egy crack mappa, stb... hát nekem nincs. van a programfiles, ott meg is találtam a Bint meg a TS3-at, de crack az nincs. írták h a sajátgépben vagy egy parancsikon, abban lehet ez a mappa, hát nekem ez az egész játék az E meghajtón van, amit a Daemon Tools-al csináltam úgy pluszba, és azon alapból az indító parancsikon van rajta.
szóval tudna vki segíteni crackelni crack mappa nélkül v. megmondani, miért nem fogadja el 2x ugyanazt a kódot?
és aki beszólna, NEM, nem veszem meg, mert 2 havi ösztöndíjam menne rá :)
A telepítő CD-n, amit beraksz Daemon Tools-ba, azon a CD-n kell legyen az egyik mappában a Crack.
Nézegesd végig a mappákat, mert nem az a neve annak a mappának, amiben a Crack van, hogy "crack". Valami más (már nem emlékszem).
Szóval a játék telepítőjének a CD-jén (ha több CD-d, akkor mindegyikben) nézegesd végig a mappákat, és valamelyikben benne kell legyen a Crack (TS3.exe, talán).
Azt a parancsikont meg, amit magától rakott ki neked az asztalra, azt töröld le! Soha ne azzal indítsd el a játékot, hanem menj oda a feltelepített játék mappájába, és a játék .exe fájlját (talán a TS3.exe az) jobb gombbal küldd az asztalra.
Ilyenkor megjelenik a parancsinkonja az asztalon. Azt már bátran használhatod.
Ja, és még valami! Ha bármikor újra feltelepítenéd a játékot, akkor azt a valamit, amit kérdezi, hogy telepíted-e, azt a Dowloader-t, vagy Update valamifélét (bocsi, de rég játszottam vele, és nem emlékszem pontosan), ami a frissítéseket szedné le, na azt NE telepítsd fel a játékkal! És szerintem ezért nem megy neked a játék! De ha Crackeled, hátha sikerülni fog.
Na, írj majd, hogy mire jutottál!
sziasztok!
tudna nekem valaki abban segíteni..hogy letöltöttem a sims 3-at és fel is telepítettem...de amikor elakartam indítani azt írta ki h kéri valami regisztrációs kódot...mit csináljak?...
tudna valaki segíteni...?
előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!