Van egy seagate momentus thin 320gb merevlemezem amit géphez szeretnék kötni hogyan?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy kell egy external keret meg usb de mit csináljak velük ha egyáltalán valahonnan meg tudnám szerezni ezeket. Honnan lehet ilyen cuccokat venni?2013. márc. 4. 16:17
11/17 A kérdező kommentje:
tehát akkor a külső kereten lesz egy usb bemnet amibe a kábel egyik végét a másikat a gépembe?
2013. márc. 4. 16:50
12/17 anonim válasza:
Nem kell keret és nem kell USB. Ezzel kezdtem. Beleteszed a házba és az alaplapra kötöd!
13/17 A kérdező kommentje:
jaj bocsi én úgy értem hogy erről a régi merevelmezről az adatokat az újra merevlemezre másolni kb úgy 110 GB
2013. márc. 4. 17:40
14/17 anonim válasza:
gondolom ez is a te kérdésed. Itt már válaszoltam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
15/17 A kérdező kommentje:
Igen az is az enyém de nekem Toshiba satellite c850d tipusú gépem van amibe nem hiszem hogy több vinyó megy vagy?
2013. márc. 4. 20:56
16/17 anonim válasza:
Ja, hogy laptop? Akkor kell a keret és a vezeték hozzá...
17/17 A kérdező kommentje:
Na a végére csak sikerült :) am köszönöm, tényleg sokat segítettél :) majd ha összekötöm leírom sikerült-e :D :)
2013. márc. 4. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!