Van egy pár karcos xbox cd-m hogyan tudnám eltávólítani a karcokat?
Figyelt kérdés
linket vagy tippeket kérer de ne a banános módszer mert nekem nem működik.2013. márc. 4. 12:36
1/3 anonim válasza:
Az senkinek sem működik, mert csak átverés :D
Sok helyen vállalnak lemez polírozást pár száz forintért, két perces meló az egész. Keress rá a google-ban, hogy hol csinálnak ilyet a környékeden.
2/3 DaniKacsa :P válasza:
Az 1. kommentelonek igazat adok, vannak olyanok akik cd-ket poliroznak, es ez lenne a jobbik megoldas. Vagy marad a banan. :P Csak viccelek, lehet hazilag is polirozni (en is igy csinalom), de csak addig mig lemasolod (ami legalis!!!). Na szoval, fogkrem (ha lehet sima, feher Colgate) kicsit rakensz a cd-re, szetnyujtod egyenletesre a cd-n, majd fogsz egy darab papirzsebkendot, es jo kemenyen elkezded dorzsolni (ha lehet ne csuszkaljon kozben a cd az asztalon, mert meg megserul a folia, mert azon van az adat nem a karcos muanyagban am ;) ), es dorzsold meg mindenhol, es valtozatosan, ne mindog egy iranyban, mikor ugy erzed hogy kesz (en kb 10 percet szoktam dorzsolni), megfogod a cd-t es egy kis mosogatoge'llel (szivacs nelkul, kezzel) jol lemosod a fogkremet rola, jol leoblited hogy ne maradjon rajta buborek :) megvarod mig megszarad es mehet is a menet! (Latszatra sokkal karcosabb de konnyebb egy hepehupas uton menni mint egy par hegyet atmaszni, nem?) Gyorsan lemasolod es kesz! Remelem segit neked, mert nekem sokat segitett!
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2013. márc. 4. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!