Hogyan lehetne az autó lakkjáról eltávolitani a karcokat a legegyszerűbben?
Végleg nem tudod eltávolítani, persze létezik a spray amit említettél és még sokféle polírozó anyag, amivel időlegesen kevésbé láthatóvá lehet tenni a karcokat. Ezek az anyagok úgy működnek, hogy feltöltik az apró mélyedéseket a festék felszínén, de ezek idővel lekopnak, például esőtől portól mosástól.
Szóval végleg nem tudsz megszabadulni tőle, mindég újra és újra használni kell ezeket a szereket. Némelyik egész jó, mert szép élénk fényes színe lesz a kocsinak, olyan hatást érsz el vele mintha újra lenne fényezve. És van olyan ami véd az UV sogaraktól is és nem fakul ki a festék.
Nem mély csak látható egy kicsit. Van itthon nekem vmi polírozó folyadék(TurtleWax és azon belül is a polirfolyadék) Az esetleg jó lenne rá?
Mert van itthon festékjavitó készelet ugyanolyan szinű mint maga a kocsi Van hozzá maga a festék és lakk, de azzal se tudtam eltávolítani:( Nem akarom hogy sokáig száradjon mert akkor körülötte nemtudom eltüntetni. Ezért is gondoltam h előbb megkérdem hátha tud vki sehiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!