Ebay. Kell fizetnem?
Figyelt kérdés
Még soha nem használtam az ebayt, s egy terméknél megnéztem, mennyi lenne, ha egy másik országa kérném a szállítást (tehát beütöttem egy új címet, s így anyukámnak küldték volna Mo-ra a terméket, ha olcsó lett volna a szállítás, mert én külföldön élek), aztán hagytam a fenébe a dolgot, mert mindkét országba ugyanannyiba kerül(több, mint atermék ára). Tehát nem fizettem, viszont a summary résznél ott a termék, és az awaiting paymentnél is.
Most akkor kell fizetnem?
2013. márc. 2. 00:44
1/3 soccerway válasza:
Ha nem gond kifizetheted, de írhatsz is az eladónak hogy törölje a rendelést.
2/3 anonim válasza:
Ha nem kell, írj az eladónak és törli a vásárlásodat.
Nekem is egyszer volt, hogy elnéztem a rajzot és szerencsére nem fizettem még csak folyamatban volt, így gyorsan írtam az eladónak aki törölte is gond nélkül.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Írtam a csávónak, h törölje a rendelést, törölte!
2013. márc. 6. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!