Nem indul a Harry Potter és a Titkok Kamrája játékom, hogy lehetne helyrehozni?
Feltelepítettem a Windows 7-es gépemre ezt a 2002-es Harry Potter játékot.
Először jól ment, két napig gond nélkül játszottam vele, aztán egy nap amikor el akartam indítani, töltés közben felugrott a Java frissítésnek az ablaka (ami kb minden nap megjelenik, de mindig lusta vagyok frissíteni...).
Én szokás szerint rányomtam a "nem" gombra, csak ugye így ez az ablak lett a kiválasztott, a játék meg a háttérbe került, és hiába nyomtam rá az ikonjára a tálcán, nem hozta újra vissza, csak fekete képernyő volt a helyén...
Szóval újraindítottam a gépet.
Azóta többször is megpróbáltam újra elindítani a játékot, és az indító menü cuccig gond nélkül megy is, de aztán amikor el kéne indulni magának a játéknak, megint fekete képernyő van.
Ezt többször is eljátszottam, remélve, hogy hátha jobb lesz, de mostmár csak rosszabb :D Mostmár nemcsak fekete képernyő van, de közben a tálca is látszik kinagyítva.
Hogy tudnám ezt helyrehozni? (lehetőleg a játék újratelepítése nélkül, mert már eléggé benne vagyok xD)
Ja, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a cucc ahova a lemezt kell betenni nem működik rendesen, amikor megnyomom, nem jön ki magától, hanem be kell dugni valamit a kis lukba ami kioldja...
De eddig rendesen olvasta a játékot, meg az eleje menüt is megjeleníti, szóval gondolom csak a mechanikával van baj, az olvasás részével nincs...
Nem tudom ez mennyire befolyásolhatja a dolgot de azért leírom, biztos ami biztos.
Feinstallálni sikerült, és még játszottam is vele, de egyszercsak meghalt és azóta se megy, pedig már egyszer újratelepítettem :/
Tényleg karcos, de egészen eddig tudtam vele játszani, aztán egyik napról a másikra tönkrement.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!