Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Harry Potter 5 magyar?

Harry Potter 5 magyar?

Figyelt kérdés
Harry Potter 5-ben hol tudom beállítani hogy magyar nyelvű legyen?

2012. dec. 24. 23:16
 1/8 anonim válasza:
96%
Langues és ott magyar(hungary vagy hungarian). Ha nem az első oszlopba van, akkor menj tovább és ott lesz. Jobban eltudnám mondani ha tudnám, hogy filmre, blurayre vagy mire gondolsz.
2012. dec. 26. 11:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Játékra gondoltam. Letöltöttem másik helyről és jó lett. Azért köszi a választ megy a zöld kéz.
2012. dec. 27. 19:13
 3/8 anonim ***** válasza:
melyik helyről mert nekem is kellene
2014. jan. 4. 20:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
na segítek ha iso fáljba töltötted le akkor deamon toolsal vagy nem tudom mivel megcsinálod nem elindítod hanem megnyitod a cd/dvd meghajtót amit csinált vele ott lesz egy mappa autorun abba egy szöveg fálj az is megnyitod a szövegben alul lesznek nyelvek a hungariannál a 0 át átírod 1 re és az alap nyelvek közül az 1 et 0 ra majd mehet a telepítés magyarul nekem bejött :)
2014. jan. 5. 11:25
 5/8 krisztuska96 válasza:
Sziasztok! Én is letöltöttem iso fájlban, de nem tudom, hogyan menthetném el a fájlt miután átírtam. Mert abba a mappába nem tudom elmenteni, de átmásolni sem tudom sehogy! :/ kérlek segítsetek
2015. ápr. 7. 15:47
 6/8 anonim válasza:
bontsd ki az iso fáljt és aztán át tudod írni
2015. szept. 8. 15:58
 7/8 anonim válasza:
Hülyeség amit a 4es ír... mert csak a telepítésnél működik de a játék az nem lesz magyar!
2016. ápr. 25. 11:37
 8/8 dearlinegamer válasza:
Tudtok küldeni egy Harry Potter 5 letöltési linket
2018. aug. 21. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!