Processzor csere után nem indul, miért?
Figyelt kérdés
Amd processzort cseréltem amit támogat az alaplap.
Csere utáni indításra még a BIOS sem mutatkozik. AM2 volt AM3 lett. Alaplap: Asrock N68C-S UCC
2013. febr. 26. 19:17
1/3 anonim válasza:
Valószínű biost kell frissítened.
Tedd vissza a régi procit, néz meg milyen verziójú biosod van, aztán az alaplap gyártójától töltsd le a frissebbet és frissítsd le.
Az egy dolog, hogy az alaplap támogatja az új procit, de sokszor csak egy bizonyos bios verzió fölött. Ha neked régebbi van, akkor nem fog menni.
2/3 A kérdező kommentje:
Megoldottam a problémát. Két DDR2-es RAM volt benne és nem egyeztek a frekvenciák. DDR2-es megegyező frekvenciájúakkal működik, és DDR3-assal egyező ill. különböző frekvenciájúakkal is működik. Nem az enyém a gép csak javítom és még ilyen szituációval nem találkoztam. Azért köszönöm. Azért írtam vissza mert remélem ez az infó valamikor jól jön valakinek. Szerintem a processzor foglalatok miatt lehet.
2013. febr. 26. 20:06
3/3 A kérdező kommentje:
Nincs benne piezo, így nem tudott hangjelzést adni a BIOS.
2013. febr. 26. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!