Ebbe a laptopba tudok tenni más procit? (minden más lent! )
Karácsonyra kaptam egy laptopot (Acer Aspire E1-531). Jelenleg egy Intel Pentium B960as processzor van benne.
Ebből a laptopból van i3-as processzorú is.
Elviszi az új játékokat, de hogy tényleg élvezhető lehessen szeretnék bele egy másik procit. Meg lehet oldani ?
Mondjuk egy i5-öset ez helyett. A gyári 4GB ramhoz vettem már 8GB-ot így 12GB ramom van.
Nem.
Ramon és HDD-n kívül nem tudsz semmit cserélni egy notebook-ban. Egyébként a 12Gb ram teljesen felesleges ebbe a gépbe. Én az i5-3xxx procimhoz használok 8Gb ramot.;)
#1: a felsoroltakon kívül cserélhető még: wifi, processzor, modem, optikai meghajtó. (ha ért hozzá az ember és dedikált a VGA, akkor az is)
K.: Az alaplap pontos típusa nélkül nem lehet megmondani, hogy a tiédbe belemegy-e I3-as proci. A tokozás nem akadály, de ebből nem következik az, hogy biztosan menni fog.
Szerintem bele megy mert ugyan ilyen laptopból árultak i3as és i5öst is, csak arra nemvolt elég a keret.
Hol tudom megnézni az alaplap típusát ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!