Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az Ipad 2re lehet programokat...

Az Ipad 2re lehet programokat tenni vagy csak APP-okat?

Figyelt kérdés
Az erdekelne inkabb,hogy megeri laptop helyett Ipad-ot venni?!a Cd meghajto es az usb csatlakoztaton kivul meg miben kulonbozik egymastol!

2013. febr. 25. 12:19
 1/3 anti paladin ***** válasza:

Hűha :)

Először is azt mondanám, menj be egy üzletbe ahol lehet tapogatni, tartogatni egy tabletet.

Meg aztán mire kell? Egy ipad árából használható notit lehet kapni amivel akár játszogatni is lehet. Hosszasan gépelni egy érintőképernyőn csak keveseknek kényelmes. Persze lehet kapni hozzá billentyűzetet.

Ipadra csak appok vannak. Felejtős bármi aminek .exe a kiterjesztése. Win alatti progik csak akkor indulnak el rajta ha van belőle mac verzió.

Azt javaslom, előbb tisztázd le, hogy mire használnád, mert egy tablet sztem célhardver és csak bizonyos körülmények között válthat ki egy notit. Pl. ha filmet akarsz nézni akkor vagy tartod kézben, vagy veszel hozzá egy állványos tokot ami csak egy bizonyos szögben tartja a gépet, míg egy notit lehet állítgatni. Ágyban, fotelben henteregve kényelmesebb egy tablet, buszon olvasni rajta könnyebb de sztem kb. ennyi az összes tényleges előnye egy notival szemben.

Hátrány a zárt ios, guglizni kell az addig használt progik mac alternatíváiért, egy idő után kényelmetlen ha kézben tartod.

2013. febr. 25. 12:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszod!Hat nekem nem kell kulonosebb celra csak filmezni,zenet hallgatni,olvasni,e-mailezni...stb!Ugy szeretnem hogy eladom a laptopom es veszek egy Ipadot,azt konnyebben lehet hordozni,csak azzal voltam fol akadva,hogy johogy van rajta Wifi de egyes halazatoknal ker jelszot is es a laptomomon megvan ez a progi hogy letudjam kerni egy bizonyos halozat jelszavat,de ha ezt nem lehet ratenni az Ipadra akkor aszem a wifi nem sokat er,de majd utana nezzek hatha van Mac verzioja!

Epp ma tartottam a kezembe egy tabletot de nem Apple hanem valami mas es ugy lattam hogy micro sd memorikartyat lehet bele tenni

2013. febr. 25. 19:14
 3/3 anti paladin ***** válasza:
Ipadba nem lehet rakni sd-t, de ne legyen igazam, járj utána.
2013. febr. 25. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!