Xbox 360-ra kijött már a God of War I, II, III?
Hát arra még várhatsz egy kicsit mivel PS3 exclusive.
Sajnos:(
De csak ez miatt nem veszek PS3-at.
Most olvastam rövid(kb:8 óra a játék idő,ezért még pénzt sem adnék!) nincs new game+ és co-op mód sem.A Skyrim legalább megéri az árát akkor is megvettem volna ha 50 ropi az ára.
Akár milyen szép játék a God Of War3 nem lesz az év játéka mert a lineáris csőjátékok ideje lejárt ezt a Bethesda Softworks bebizonyította ,Oblivion IV.,Fallout3,Fallout New Vegas,The Elder Scroll:Skyrim.
Már arra leszek nagyon kíváncsi mikor jelentik be a Fallout 4-et biztos nextgen konzolra jön már csak ki és valószínűleg tarolni fog!!!
A God of War kiadója a Sony Computer Entertainment , tehát soha nem fog megjelenni Xbox-ra.
Az előző válaszolónak meg annyit ,hogy a God of War sorozat az egyik legjobb Hack & Slash játék , és nem értem ,hogy miért hasonlítottad RPG-k hez.
És ez nem személyes vélemény , nézz meg független tesztereket , ign-t, gamespot-ot stb.... A 2 legjobb Hack & Slash sorozat a God of War és a Devil May Cry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!