Miért kell az apple ID létrehozásához Bankkártya? És aztán regisztrációkor miért akar leszedni pénzt? Nem lehet ezt kikerülni?
Hivatalos formában nem lehet kikerülni.
Voltak próbálkozások, hogy ne kelljen bankkártyát megadni, tudtommal nem mindig volt biztos a végeredmény.
Hogy először miért akar leszedni pénzt azt nem tudom, csak tippelem (régen volt már amikor ID regisztráltam és nem emlékszem). Esetleg próbalevonás lesz, hogy megbizonyosodjon arról élő-e a kártyád. Ha ez így van akkor azt az első vásárlásnál jóvá fogják írni.
Azonban jó ha tudod : Ha ténylegesen fizetős tartalmakat töltesz le amiért fizetsz is akkor abban a hónapban vonhat le 400-600Ft-is. Hogy miért? Nem tudom, de az Apple magyarországi képviselete sem tudott értelmes választ adni rá. Ez nem minden hónapban van így, hanem úgy néz ki, hogy azokban a hónapokban amikor kevesebbet vásárolsz. (saját tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!