Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi történt a monitorral?

B_ojti94 kérdése:

Mi történt a monitorral?

Figyelt kérdés

Bekapcsolom a gépem de a monitor nem mindig reagál és csak akkor kapcsol be ha újraindítom a gépet..

az előző videokártya rossz volt úgy hogy kicseréltem.. egy darabig működött de most újra előjött .. lehetséges hogy újra elromlott a video kártya vagy csak a monitor kábelével van a gond???

A monitor fajtája LG Flatron L1750..

2013. febr. 17. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát a videokártyának kevés lehet a tápellátása, amit gondokat okozhat, elromolhat a monitor is, na meg mindig kártyát kell cserélned.

Cserélj monitort és tápot.

2013. febr. 18. 14:35
 2/8 A kérdező kommentje:

a monitor tökéletesen funkcionál más gépnél úgy hogy ha lehet azt nem cserélném le viszont a Tápot lehet..

A gépházhoz való tápot kell lecserélnem???? vagy ami a monitoré??

a táp (a gépházé) egy helyen meg van törve egy kicsit lehet hogy tényleg az a baj..nem tudtam hogy ez ennyire komoly.. lehet hogy az előző videokártya is ezért romlott el mind1 ezt a videókártyát kb 4x használtam azaz 4x lett bekapcsolva a gép az új videokártyával..

Tápot milyen helyen lehet szerezni??

köszönöm a választ!! :)

2013. febr. 18. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Boltban lehet olyan 8000 forintért.

A gépét lehet hogy ki kell, mert ha túláram, vagy kevés áram megy a kártyába és a monitor nem kap jelet, akkor csak kínlódik az egész konfig.

2013. febr. 18. 16:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom de azt a 8000 én sokallom mert pl nézegettem a netes hirdetéseke és a 800- 4000 ig vannak nekem nincsen valami utlra modern gépem egy kb 10 éves szintű... 128 as videokártya 3000 processzor és ha csak a táp kábelt nézzük akkor az kb olyan 800 ft vagy 1500 max.. de nem tudom milyen helyet ajánlasz??
2013. febr. 18. 17:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyébként lehet hogy félreérthetően fogalmaztam a táp Kábele sérült :)
2013. febr. 18. 17:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Én Tápegységre gondoltam.

Nyugodj meg én sem aranyból készült kábeleket használok, csak olyan 800-1200 forint körülieket.

Ha az még sérült akkor elmegy, de ha maga a tápegység megbízhatatlan, régi akkor azt kell kicserélni.

Sok kártyát kivihet még, meg ha azt mondtad, hogy 10 éves gép akkor gondolom AGP-s kártya kell bele, ami elég nehezen és drágán szerezhető be.

2013. febr. 18. 18:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2013. febr. 19. 08:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen AGP-s kártyát kell beel venni ATI radeon 128 as van benne.. ha az új kábellel se működik akkor lecserélema tápot...
2013. febr. 19. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!