Felpontozlak! Használ valaki Windows Vistát?
Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 19:50
11/15 anonim válasza:
#10: igazad van, bár mielőtt megijedne a kérdező pontosítanálak: kinézetre hasonlít csak. Sebességileg a Win7 sokkal jobban teljesít, mint a Vista.
12/15 anonim válasza:
Eredeti Vistám van 5 éve,igen megvagyok vele elégedve.De ha egy szerelő meglátja a laptopomat,azonnal rázendit hogy milyen vacak operációs rendszer.2 GB RAM és Service Pack 2-vel tökéletesen müködik.
13/15 anonim válasza:
Utolso én is ugyanaban a cipőben járok mint te vistáról a szerelő leakar beszélni de mindenki maga döntsön mi kell neki
14/15 anonim válasza:
Ezt én sem mondtam, hogy nem működik a Vista. Én is sokáig használtam, nemrég frissítettem az 2 GB ramos lapimról Win7-re és sokkal jobb. Kinézetre is tök ugyanolyan ha lekicsinyíted a tálcát. Nem tudom, hogy miért ragaszkodnak egyszerűen a Vistához. A Win7 lényegében egy kiegészített Vista, csak ráadásul gyorsabb.
15/15 anonim válasza:
14 es Senki nem írt itt a vista és a win 7 kinézetéről itt. A vista és a win 7 hamár szobahoztad kinézere egyáltalán nemhasonlitanak egymáshoz mert a win 7 tálcáján nagyok a jelek nekem bántja a szemem és a win7 nél van még az a funkció egy sárga kocka hogy onnan meglehet nyitna a számitogépet vagy jobbanmonva régi nevén sajátgép. Az meg már had mindenki maga döntse el mért akar vistát vagy win7 et mindenkinek más tetszik és más az igényei. Ha én a win7 et ugyszeretném látni mint a vista vista kinézet programot kellene letölteni ami lassitja a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!