Martin55 kérdése:
H pl: internet meg van nyitva és le szeretnék menni akkor miért csinál úgy : mintha hullámozna a kép?
Figyelt kérdés
A win7 volt de ink. visszaraktam és most amikor tekerem le az oldalt akkor hullámzós olyan mintha 2centinként haladna le. értitek ?2013. febr. 15. 16:58
1/8 anonim válasza:
Értjük, Martin.
Valószínűleg kevés volt a Win7-nek a vas, ezért szaggatott a görgetés. Konfig?
G.
2/8 A kérdező kommentje:
Nincs telepítve a videokártya :S ÉS nem tudom milyen kellene bele. Valami Ati Redon..... ötlet?
2013. febr. 15. 17:14
3/8 anonim válasza:
"Ati Redon" :D :D
Bocs, ez vicces volt. Írd le a teljes konfigod! És ne Ati Redon legyen a videokártyád neve!
G.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom megnézni a videokártyát és kéne mert fel akarom rakni a drive-ot :S Csak annyit tudok hogy ATI Radeon .... valami
2013. febr. 15. 17:36
5/8 anonim válasza:
Letöltöd az Aida 64 nevű programot és leírod az összegzést.
Kell adat a processzorról, videokártyáról, tápról.
G.
6/8 A kérdező kommentje:
megvan a neve :) Ati Radeon X1200 serial . Mi ez a G. ?? Grat vagy mi ?
2013. febr. 15. 17:58
7/8 anonim válasza:
Szerintem kevés lesz a Win7-nek a gép. A kártya alapján a konfigodhoz inkább XP-t javaslok.
Rakd fel a drivert, ha utána is csinálja, akkor ez van, marad az XP.
Drivert a Google-ban találsz.
Ja és a G. a monogramom...
G.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
M. :D
2013. febr. 15. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!