Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudom vissza állítani?

Hogy tudom vissza állítani?

Figyelt kérdés

[link]

aszt szeretném hogy hogyan tudnám vissza állítani, hogy a böngésző legyen fent és a lap felület meg a könyvjelzők alatt ( a képen próbáltam megjelölni hogy hol is kéne lennie

2013. febr. 12. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Válaszd a Testreszabást a jobb egér menüben a sávon és utána húzd bele a kereső sávját az ablakba vagy ahova akarod mozgatni.
2013. febr. 12. 17:06
 2/6 anonim ***** válasza:

A régi verziókban változtatható volt, úgy tűnik az újakban már automatikusan felkerül.

Gyorsan meg lehet szokni, és ha még a menüsort is kikapcsolod, akkor több helyet kap az ablak és a benne lévő oldaltartalom.

2013. febr. 12. 17:07
 3/6 A kérdező kommentje:
hát nem sikerül . valami sz*art feltelepítettem előbb kb 1 órája és azóta ilyen rossz :S
2013. febr. 12. 17:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Toolbart telepítettél. Eszközök, Kiegészítők, innen törölheted. Ha nem megy, akkor töröld és tölts le új Firefox-ot.
2013. febr. 12. 19:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen az újra telepítéssel is próbálkoztam és az istenért se akar vissza állni, toolbart is töröltem már az a baj h egy másik verzióval is próbáltam amin 100% hogy olyan volt annó de ott is ilyen rossz :(
2013. febr. 13. 05:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenhonnan törölni kellene, a Registryből is. De ez kényes dolog. Ilyenkor kizárólag a tiszta telepítés segit. Én is jártam már így is.
2013. febr. 13. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!