Mi a baja a gépemnek?
Figyelt kérdés
Mikor be akarom kapcsolni a bootolásnál fent bal sarokban csak egy ilyen kis csík van < _ > mi lehet a baj?és hogyan tudom megcsinálni?(már csökkentett módban is próbáltam de semmi)A hiba úgy keletkezett hogy bekapcsoltam a hangszórót a gép pedig kikapcsolt ha lehet azt is mondjátok meg h miért kapcsolt ki azért a gép...kössz2013. febr. 14. 19:20
1/10 anonim válasza:
Semmi más nics elötte egyböl azt dobja ki?
Ha igen akkor próbáld meg hogy kihúzol mindent csak a monitor és a táp ,esetleg a gépbe is csak a létfontosságú alkatrészeket hagyni és úgy.
A másik amit megpróbálhatsz hogy a gépbe van egy gombelem ,azt kiveszed meg pár perc múlva visszarakod
2/10 A kérdező kommentje:
igen bootolásnál azt dobja ki a többit megpróbáltam és nem segített..
2013. febr. 14. 19:47
3/10 anonim válasza:
boot menüt töröld egy cmosel, majd pedig a boot priority-t állítgasd be helyesen szal 1sőnek a HDD legyen megadva
4/10 A kérdező kommentje:
boot menüt töröld egy cmosel ez mit jelent??nem értem amugy hddről bootolt eddog is
2013. febr. 14. 20:32
5/10 anonim válasza:
bios-ból tiltsd le, vagy vedd ki a hangkártát, ha megy, akkor sajnos azt magával vitte a hangfal bekapcsoláskori áramlökése.
6/10 A kérdező kommentje:
letiltottam de most se://
2013. febr. 14. 21:19
7/10 anonim válasza:
akkor, nincs ötletem, nem kizárt, hogy az alaplapot is magával vitte. DeEZ csak tipp.
8/10 A kérdező kommentje:
akkor dobhatom ki a gépet?vagymi
2013. febr. 14. 21:28
9/10 A kérdező kommentje:
esetleg ha ujratelepítem a gépet?
2013. febr. 14. 21:51
10/10 anonim válasza:
hogy tudod újratelepíteni ha még a biosba sem tudsz bejutni?
Egy 5letem van de ahhoz sok infó kell :Nézd meg hogy a floppy meghajtóhoz hozzányúl-e,ha igen akkor álatlában egy adott könyvtárszerkezetben elhelyezed a bios fájlt és elvileg ilyen esetben az alaplap ezt fogja használni(ezzel javítja a hibás biost)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!