Mi baja lehet a gépemnek?
Figyelt kérdés
A gép a mai átlaghoz képest gyenge, ez tény. De olyan mértékben lassult be az elmúlt 2 hétben hogy a hajam tépem. Kétszer újraraktam a wint (sp2) és minden drivert. Az eddig futó programok most csak döglődnek (chrome iszonyat lassú, youtube videó spikeol HD-ben fullscreenen, eddig szépen futó játék zabálja a ramot, stbstb). A háttérben nem eszi semmi a cput (ette a net keret 1.2ből mscrow valami, de megoldottam). Ventillátor normális, hűtőpaszta is van alatta dögivel, szóval nem értem a probléma forrását. 2 hónapja zsír volt minden, egy szavam nem volt, ám most hiába minden, csak haldoklik a gép. 2 partíció van, c és d, csak c-t raktam újra, d-n túl sok adat van (~200gb). lehet hozzá köze? ha beáldozok róla mindent, lesz eredménye (gyorsabb lesz a gép)?2013. febr. 3. 20:17
1/4 anonim válasza:
Az a merevlemez lehet hogy már haldoklik, egy jó kis formázás jót tenne neki, főleg ha egybe particionálva formáznád le.
2/4 anonim válasza:
A megterhelt merevlemez okozhat lassú működést, esetleg fagyást.Merevlemez formázást hajts végre, majd próbáld meg úgy partíconálni, hogy amire teszed a rendszert az legyen kevesebb kapacítású.200gb-nál ez kb 40gb.
3/4 A kérdező kommentje:
a 2 partíció 2 külön vinyót jelent. ha leformázom d-t, kell arra is op rendszer (c marad, 2 napos win van rajta)?
2013. febr. 3. 20:42
4/4 anonim válasza:
A 2 partíció nem jelent két HDD-t ha csak tényleg nincs 2.
Amúgy célszerű két külön merevlemezt használni, hogy ne 1-et nyúzzál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!