Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a baja a gépemnek?

Mi lehet a baja a gépemnek?

Figyelt kérdés
Remélem találok egy olyan embert, akinek elképzelése lehet a problémámmal kapcsolatban. Lassan 1éve, hogy megkaptam a gépem (gépes rakta össze). A gép egy ideig működött, de hol lefagyott, hol kék halál és egyéb finomságok. (játékokat nem futtatta) a gépes 1év garanciát vállalt rá. Cserélt videókártyát, azt mondta ezután semmi baja nem lehet. Hát a gép továbbra is szar. Van, hogy 1 napig megy, van, hogy fél óra vagy fél perc, már ha egyáltalán bekapcsol. Sokszor el sem tudja indítani a gépet. Vagy ha elindul akkor lefagy meghal. Másnap vagy bekapcsol vagy nem. Több szakembernél is volt a gép, de senki nem nyúlt hozzá, senki nem lát hibát. A legutolsó azt mondta az egész alaplap rossz. Aztán a gépes aki összerakta ismét kijött cserélt egy kábelt és azt mondta jó. (ez volt 3napja) Én ez az 1év alatt össz -vissz max 1 hetet tudtam használni.2napig bírta azóta amióta itt volt a profi. A régi gépem lassan 7éves és a 7év alatt semmi baja nem volt, csak egy jobb teljesítményű gépet szerettem volna. és ez még nem is csak egy bevásárló központból való. Kérem valaki, mondjon valamit, mert már nem tudok mit kitalálni?
2013. jan. 17. 18:28
 1/7 anti paladin ***** válasza:
Első blikkre táp és memória.
2013. jan. 17. 18:30
 2/7 A kérdező kommentje:
De ezt látnia kéne neki nem? és kicserélnie, ha már vállalta a garanciát.. így is elég sokért rakta össze.. na és mégsem ér egy forintot se az egész..
2013. jan. 17. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Vissza a gépesnek - aki összerakta - 1 év gari!

Cse**ze meg a konfigját - kérj tőle másik gépet.

2013. jan. 17. 18:33
 4/7 anti paladin ***** válasza:
Látnia kellene ha értené a dolgát és/vagy nem sz@rná telibe.
2013. jan. 17. 18:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos, nem sikerült még vele találkoznom.. mindig akkor jön ki amikor én nem vagyok itthon.. anyuékat beeteti, hogy ne tölsek le zenéket, filmeket, játékot mert ezek teszik tönkre.. Na de most ne mondja már nekem senki, hogy nem szokott.. Szerintem nem azért rakott össze egy ilyen gépet, hogy nézzem meg paintet használjak rajta.. a másik gépre is töltöttem le mindent amit nem kellett volna azt is, mégse csinált ilyeneket.. Én valahogy nem akarom elhinni, hogy rám fogja az egészet, és hogy tényleg 1 rohadt játék miatt ne menne a gép, és halna meg mindig.. Csak az a baj, anyuéknak mondhatja én vagyok a hibás és már megmondták, hogy nem járatják le többször magukat, hogy kihívják ezt a barmot..
2013. jan. 17. 18:41
 6/7 anti paladin ***** válasza:
Aha, emberünk nem tudja mit csinál. Vidd vissza a gépet, kérd vissza az árát és máshol szerezd be amit kell.
2013. jan. 17. 18:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát én úgy érzem, hogy pénzt nem fog visszaadni.. megint kitalál majd valami hihető dolgot, mert teljesen hülyének néz és azt hiszi bármit beadhat.. és hát ez úgy tűnik be is jött neki.. majd megpróbáljuk hátha.. köszönöm a megerősítést, hogy nem én vagyok teljesen hülye
2013. jan. 17. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!