Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Segítség, beflashelt a laptopo...

Segítség, beflashelt a laptopom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy másfél éves Dell Vostro 1015 gépről van szó. Állandóan 56°C körül van. A hűtő pár percenként bekapcsol, de olyan a hangja, mint egy hajszárónak. Az előbb azt hittem végleg beadja a törölközőt. Filmet néztem rajta, meg közben megy a net, stb...Semmi más. Játszani nem merek rajta, mert félek, hogy meghal....

Javasolnátok valami ideiglenes megoldást, amíg haza nem megyek? Próbáltam kitakarítani, de megmondom őszíntén, hogy nem vagyok egy gépzseni, így nem mertem nagyon szétszedni....A hátlapnál tovább nem is jutottam. :(

Előre is köszönöm a segítséget!

2013. febr. 13. 21:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Fújd ki levegőspray-vel vagy vidd le benzinkútra és a kompresszorral a cpu hűtőnél fújj be sokáig.
2013. febr. 13. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!