A laptopom nem ismeri fel a második slotban se a régi, se az új memóriát, így nem tudom mit csinálhatnék?!?!? Több infóért KATT a kérdésre!
A gép ÚJ,de nincs rá garanciám és sose volt még szétszedve!
A gép pontos típusa ACER aspire 5755G-2434G64Mnks
Intel Core i5 2430M
Nvidia Geforce GT 540M 1GB VRAM
640GB HDD
NANYA 4GB DDR3 1333mhz memory
Vettem bele szintén CSX 4GB DDR3 1333mhz memóriát ÚJAT, mert olvastam a gyártó oldalán ,hogy 8GB-ig húzható!
Próbáltam mind a 2 memóriát a gépbe beletenni felcserélve is,majd próbáltam külön külön is egyesével minden a 2 slotot kipróbálva is,de az új slot ami még nem volt használva nem üzemel be,így ha abban volt csak memória és mindegy,hogy melyik az új vagy a régi nem bootol be a gép!
Az oprendszer win 7 ultimate és teljesen frissen van újrarakva!
Nincs több ötletem ,így nagyon várom a segítségeteket!
Képeket mellékeltem a memóriákról illetve a gépben található két slotról!
Figy az harverkonfikguráció módosulása miatt nem is fog elindulni, úgyhogy ha friss, akkor rakd újra mégegyszer az új configal.
Egy kérdés eljutsz a bootolásban odáig, hogy az operációs rendszer kezed tölteni? mert ha igen, akkor rakd újra és működni fog.
Rakj mind a kettőbe és nézd meg úgy.
Kétlem, hogy a slot maga rossz lenne és a RAM csere miatt nem kell újra sem tenni a gépet.
Lehet egyszerűbb a dolog: az elsőben KELL legyen memória és kész.
Próbáld ki, hogy ha mind a kettőbe teszel, akkor az összeadott értéküket látja-e. Ha igen, akkor nincs semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!