A laptopom nem ismeri fel a második slotban se a régi, se az új memóriát, így nem tudom mit csinálhatnék?!?!? Több infóért KATT a kérdésre!
A gép ÚJ,de nincs rá garanciám és sose volt még szétszedve!
A gép pontos típusa ACER aspire 5755G-2434G64Mnks
Intel Core i5 2430M
Nvidia Geforce GT 540M 1GB VRAM
640GB HDD
NANYA 4GB DDR3 1333mhz memory
Vettem bele szintén CSX 4GB DDR3 1333mhz memóriát ÚJAT, mert olvastam a gyártó oldalán ,hogy 8GB-ig húzható!
Próbáltam mind a 2 memóriát a gépbe beletenni felcserélve is,majd próbáltam külön külön is egyesével minden a 2 slotot kipróbálva is,de az új slot ami még nem volt használva nem üzemel be,így ha abban volt csak memória és mindegy,hogy melyik az új vagy a régi nem bootol be a gép!
Az oprendszer win 7 ultimate és teljesen frissen van újrarakva!
Nincs több ötletem ,így nagyon várom a segítségeteket!
Képeket mellékeltem a memóriákról illetve a gépben található két slotról!
nekem is hasonló laptopom van és ugyan ezzel a problémával küszködtem a szenvedés alatt találtam meg ezt a bejegyzést és kezdtem attól tartani hogy rossz az én laptopomban is a ram foglalata de ez nem igaz csak a felső slotba nehezebben lehet betenni a ramot mint az alsóba
Nem mindegy hogy dugja az ember az ilyen foglalatba ugyanis ha laposan dugod bele akkor nem tudod benyomni teljesen holott azt érzed hogy nem lehet tovább nyomni (árulkodójele hogy a ram csatlakozórészéből túl sok látszódik)
A helyes behelyezési módszer hogy kb 30 fokos szögben illeszted be és ilyenkor ebben a 30 fokos szögben belehet nyomni és belelehet csíptetni a fogókba (ha jól helyezed be a ramot akkor a becsíptetés jelentően hangosabb kattanást ad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!