Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom felrakni a...

Miért nem tudom felrakni a gépemre a Windows 8-at?

Figyelt kérdés
Amikor berakom a telepítő CD-t és indulna egyszer csak kihozza, hogy valami hiba van és-e miatt nem tudom felrakni, de nem írja le konkrétan, hogy mit tegyek vagy, hogy mi a probléma. A jelenlegi operációs rendszerem Ubuntu (Linux). Ha valaki esetleg tudna segíteni ezzel kapcsolatba azt megköszönném.

2013. febr. 7. 21:37
 1/10 Komplikato ***** válasza:
Windows 7 akkor szokott ilyet játszani ha olyan HDD van a gépemben aminek az elsődleges partícióján Linux van. Akkor is ha nem arra akarok telepíteni. Érdekes módon ha második vagy harmadik partíción van akkor felmegy. Ha nincs szükséged a Linuxra, akkor próbáld particionálni a W8 telepítővel. ha szükséged van rá, akkor más megoldás kell.
2013. febr. 7. 21:42
 2/10 anonim ***** válasza:

Mi bajod van az Ubuntuval? Teljesen használható rendszer, ráadásul még a Unity-vel együtt is sokkal szebb, mint a win8, meg nem eszik annyi erőforrást és vírust sem kap.

Ha hardcore gamer vagy, akkor nem szóltam. Ha megtartod az Ubuntut, akkor sem szóltam, viszont akkor esetleg próbáld meg előre megcsinálni az üres helyet neki, hátha úgy menni fog.

2013. febr. 7. 22:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Kevés az infó.

Melyik Ubuntu?

Milyen vason?

2013. febr. 10. 17:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kocka ezért megkérdezném mi az a vas? Ubuntu 10.10
2013. febr. 14. 19:54
 5/10 anonim ***** válasza:
a hardver: milyen a proci, a ram, a merevlemez, az alaplap, a videokártya?
2013. febr. 14. 19:55
 6/10 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy 64 bitest vettél és 32bites géped van?
2013. febr. 14. 19:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Tudom, szeretem, hogy nincs rajta vírus, de nem tudom letölteni rá a fontos dolgokat (pl: PhotoScape). Ezért nem tetszik. És mert a legtöbb dolgot nem ismeri fel. (filmeknél)
2013. febr. 14. 19:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem vettem a telepítőt hanem egyetemi szerverről szedtem le, másoknak sikerült rendesen feltelepíteni.. [link]
2013. febr. 14. 19:59
 9/10 anonim ***** válasza:

PhotoScape helyett ott a GIMP meg még jópár más képszerkesztő. Filmeknél meg nem tudom, mi a gond. Felraksz egy VLC-t és az mindent visz.

Windows 8 ahhoz képest egy vacak. Alapból pl. nem fogja vinni a filmeket, kell oda is normális lejátszó.

2013. febr. 14. 22:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Az otthoni wifivel nem hozza be rendesen a képet, nem tudok rá semmit letölteni mert valami miatt nem engedi és nem azt kértem, hogy most a win8-at kezd el kritikákkal osztani hanem, hogy vajon mi lehet a gond, amiért nem tudom felrakni.
2013. febr. 16. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!