Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Bios mesterjelszó törlése?

Szoooo kérdése:

Bios mesterjelszó törlése?

Figyelt kérdés
elromlott a ps 2 ös bill és usb van helyette. ezt bekene ugye állítani a biosban h működjön de nem tudom a mesterjelszót. hogy lehet kitörölni vagy rájönni?

2013. febr. 7. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:
"Rájönni" sehogy. Vedd ki az elemet az alaplapból 15 percre, hátha "elfelejti"...
2013. febr. 7. 16:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Hali.

Én most szívtam egy használt géppel.

Le volt védve a bios.

Jumper--törlés opció nem segített,csak a dátum+idő állt vissza,jelszó maradt.

Ellem kivétel áramtalanított állapotban,majd bekapcs ellem nélkül,DEL-gomb--Bios bejön-nem kér jelszót,hozzáférek mindenhez,,jaj de jó,,átállítgatom,mentés,kikapcs,ellem vissza,bekapcs,ismét megnézem be e tudok lépni,megint nem jó,kér jelszót.

Utolsó próba--kikapcs,áramtalanít,ellem ki,áram vissza,bekapcs,del gomb,bios megint bejön,nem kér jelszót--most jön a teknika--ellem vissza,security menü,jelszó nincs instalálva bios szerint,,nem baj,csinálok egy sajátot,új jelszó megad,új jelszó instalálva,mentés,,újraindít--próba,delgomb,jelszót kér,,beírom amit elöbb megadtam,,simán elfogadja!Jó macera volt,de sikerült..

2013. ápr. 18. 00:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy 3 éves a cucc, de ez olyan visszatalálós hsz.

Hátha másnak is előjön ilyen problémája.

1.) A jelszó végett kellene a bios neve, és típusa.

(ami; dell; phoenix; toshiba; stb.stb...)

2016. jan. 9. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!