Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik processzor jobb? Az...

Melyik processzor jobb? Az AMD vagy az Intel?

Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 00:39
 1/8 Osynho ***** válasza:
Ez két gyártó és nem két processzor.
2013. febr. 6. 00:57
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy szóltál, nem is tudtam!

Inkább aludd ki magad!

2013. febr. 6. 01:45
 3/8 Osynho ***** válasza:
90%

Jahogy még neked áll feljebb. :D Értem.

A kérdésből eléggé úgy tűnik, hogy nincs sok közöd a témához. Vagy ha van, akkor elmagyarázhatnád, erre a kérdésre hogy lehet válaszolni?

Égesd csak magad tovább, ha gondolod. ;-)

2013. febr. 6. 02:14
 4/8 anonim válasza:
Mindkettő elég jó, különben nem gyártanának processzorokat. Már négy éve ugyanaz az AMD-m van és nincs vele abszolút semmi gondom. Szerintem ezt inkább az ember pénztárcája dönti el sajnos.
2013. febr. 6. 02:27
 5/8 Komplikato ***** válasza:
A kérdésre akkor lehet válaszolni ha kiderül milyen árkategóriában, mire lenne használva főleg, esetleg szempont a fogyasztás?
2013. febr. 6. 03:45
 6/8 lindmayer ***** válasza:

szerintem a tegra3 processzorok jobbak ezeknél

vagy legalább is tudok mondani olyan amd-s meg inteles procit, amiknél jobbak(igaz, hogy azokat már vagy 10 éve nem forgalmazzák, de akkor is)

2013. febr. 6. 07:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Azonos magszám és azonos órajel mellett az intel jobb.

Az árképzés már nem annyira az intel mellett szol.

Akár mennyire is haragszol előttem szólónak igaza volt pontatlan a kérdésed,nem elég gyártót megnevezni.

Audi vs BMV? értelmetlen ha nincs kategória.

2013. febr. 6. 08:49
 8/8 Marczi ***** válasza:

Amit kérdeztél, az csak egy értelmetlen hitvita generálásához jó.

Nem lehet megmondani, melyik processzor a jobb. Vannak alkalmazások, amire az intel jobb, van amire az AMD. Vannak, amire egyik sem, hanem valamilyen x gyártó ARM processzora a legmegfelelőbb.

Az Intel egyik alapítója magyar, az AMDhez meg anno sok mérnök ment a DEC-től, és vitték magukkal az Alpha processzoroknál felhasznált tudást. Döntsd el, melyik a jobb. :D

2013. febr. 6. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!