Laptop vs PC? A többi lent pls olvassátok el.
Figyelt kérdés
Koleszba járok és van még 1 évem és megyek egyetemre és szeretnék egy uj gépet de nem tudom hogy mit vegyek. Laptopot vagy PC-t. PC az csak itthon lenne de már van egy tv-m amihez kötném. Laptop meg jó lenne a mobilitás miadt viszont az ár/érték arány hát pöppet nagy külömbség. Ez idegesít a leginkább. Sztetek érdemes laptopot venni és mellé gamelni egy konzolt vagy vegyek PC-t?2013. febr. 1. 19:50
1/11 anonim válasza:
Vegyél egy oncsóbb notit mellé pedig egy X360 4Gb-ot utóbbi kb 45000Ft
2/11 A kérdező kommentje:
én is ugy gondoltam :D
a lapítóra kb 250-300kt szánnék és majd késöbb kb 1-1,5 év mulva meg akkor vennék egy xbox720-ast :D. Szted igy jó?
2013. febr. 1. 19:54
4/11 anonim válasza:
Egy normális laptop (értsd: ne a 100 ezres hulladékot vedd meg) és játszani egy konzol. Jobban jársz.
5/11 A kérdező kommentje:
kössz a gyors válaszokat, igy most nyugottabban megyek bele a dologba :D
2013. febr. 1. 19:57
6/11 anonim válasza:
Szerintem nem. ha ennyi pénzed van akkor inkább rakj össsze egy jó PC-t. konzolt csak azoknak ajánlom akiknek gyenge gépük van és nincs pénzük egy normális konfigot összerakni.
7/11 anonim válasza:
Nem vagyok ugyan szakértő a témába, de laptopot vennék. Ha megveszek egy gépet + monitor, webkamera, bloototh, wifi. Azért nem mindegy ahol van szabad wifi rá lehet csatlakozni, el lehet vinni még a buszon is kényelmesen egy laptoptáskában, akksiról is megy egy darabig.
8/11 A kérdező kommentje:
és mit csinálok az egyetemmel meg a kolesszal? mert oda nem vihetek gépet :D
2013. febr. 1. 19:58
9/11 anonim válasza:
Nem igazán értem hogy minek oda 300E FT-os gép.
vegyél egy olcsóbb Core 2 notebookot meg egy konzolt mellé de amit itt leírtál azmár majdnem gamer laptop. ami szerintem pénzkidobás.
10/11 anonim válasza:
"a lapítóra kb 250-300kt szánnék"
juj hát ebből vehetsz egy 150ks notit meg egy 150k-s gémer pc-t
150 ezerért azért már nem mindegyik hulladék laptop, sőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!