Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehetne rendbe tenni a...

Hogy lehetne rendbe tenni a Freemail fiókomat?

Figyelt kérdés

Nem nézem meg minden nap a freemail fiókomat, de naponta legalább 5 reklám, hirdetés, meg egyéb sz@rság szokott jönni, pedig még soha életemben nem kértem ilyen hülyeségeket, és nagyon idegesít, hogy már több mint 300 olvasatlan levelem van, meg nem mindig tudom ránézésre eldönteni (e-mail, vagy téma alapján), hogy csak egy reklám, vagy fontos üzenet.

Van erre valami jó reklám-blokkolós/tiltós megoldás?

2013. jan. 31. 21:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Van benne spamszűrő (Beállításoknál megtalálod), legalább egy részét megfogja.
2013. febr. 1. 00:32
 2/2 csacsi2 ***** válasza:

egyet értek az első hozzászólóval.

Én az outlook express-t használom a gépemen és az eset Smart Security, blokkolja a címeket, avagy hozzáadom a blokkoló listához (levélszemét küldő cím)

Sajnos az ingyenes megoldások (freemail,free programok) tele vannak spam küldő lehetőséggel. Tehát ha telepítesz egy ingyenes programot, azzal együtt egy kéretlen alkalmazást is telepítesz ami spam-okat küld a címedre. Legalább is előfordul.egyes oldalak regisztrációjávak is "hozzájutsz" ilyen levelekhez.

Ha Webes felületen e-mail-ozol akkor csak 1 lehetőség van a spamszűrés bekapcsolása, ezzel viszont előfordul, hogy neked szükséges levelek is ott végzik pl.: regisztráció megerősítése.

2013. febr. 1. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!