Ki mit hallott/Gondol a következő weboldalról. : "MaxFéláron.hu"?
Lehet az egész átverés? mert előre kell fizetni.
Eljátszhatják a tulajok h a nagyobb tételeket nem küldik házhoz? és újra visszaforgatják? mert láttam ugyan azt a terméket többször is indulni.
Nem értem, hogy miért hagyják működni ezt az ótvar oldalt!
Sok szerencsétlen naiv embertől húzhatják le a pénzt.
Köztörvényes bűncselekmény nem igaz , hogy nem lehet ellene tenni. DNS eltérítés, kreditvásárlásnál az utalások tiltása stb.
Nemrégiben én is regisztráltam a Max féláron oldalra.
Több mint 40.000ft-ot buktam. Ennyit csaltak ki tőlem.
Szerintem én csak a jéghegy csúcsa vagyok. Nálam sokan sokkal több pénzt vesztettek.
ÓVA INTEK MINDENKIT hogy beszálljon, mert az egész egy nagy ÁTVERÉS.
De ha esetleg tud valaki olyan személyről aki nyert, az kérem írja meg.
Én is hasonlóan alapos ember vagyok és szintén nézegettem a lezárt aukciókat:)
Volt, aki 2× is egymás után vett 10.000-es BID-eket, aztán tarolt a telefonoknál. A lezárt aukcióknál meg tudod tekinteni. De valahogy aztán 2 termék megvétele után eltűntek, noha annyi BID arra a két termékre biztosan nem kellett, azaz nem meríthette ki a húszezer BID-et.
Azért az alapgondolat lenyűgöző, csak úgy ömölhet a pénz a számlájukra a BID-ekből...az ember pedig azt gondolja: úú, legközelebb gyorsabb lesz, többet vesz...
Szerintem is valami bűzlik itt, csak még nem értem tetten.
Addig egy kis "friss" olvasnivaló (nem én írtam)
A gyors "gazdagodás" (vagy inkább termékbeli gazdagodás) gondolata engem is megérintett, de messziről elkerülöm ezt az oldalt. Pedig jó sok időt fektettem bele. Hiába, marad a kemény munka.. (nincs BMW-m) :)
Nos voltam olyan hülye, hogy kipróbáltam, és tuti robot ellen licitáltam.
Vagyis nem nyerhettem.
Rekord áron sem tudtam elvinni egy párezer forintos memóriakártyát, és kizárt, hogy az "ellenfelemnek" megérte a licitálás.
ÓVA INTEK MINDENKIT TŐLE!!!
Irgalmatlan nagy átverés
Már is nevet váltottak: Legolcsóbban . com lett a nevük. Vigyázzatok!
Ha az állam tiltja, miért létezik ennyi BID-es oldal? Hogy nem fogják meg őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!