Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ki mit hallott/Gondol a...

Ki mit hallott/Gondol a következő weboldalról. : "MaxFéláron.hu"?

Figyelt kérdés

Lehet az egész átverés? mert előre kell fizetni.

Eljátszhatják a tulajok h a nagyobb tételeket nem küldik házhoz? és újra visszaforgatják? mert láttam ugyan azt a terméket többször is indulni.

#olcsoért
2013. jan. 30. 19:33
1 2
 11/17 sgyuri válasza:

Nem értem, hogy miért hagyják működni ezt az ótvar oldalt!

Sok szerencsétlen naiv embertől húzhatják le a pénzt.

Köztörvényes bűncselekmény nem igaz , hogy nem lehet ellene tenni. DNS eltérítés, kreditvásárlásnál az utalások tiltása stb.

2013. dec. 30. 08:54
 12/17 Reklam40 válasza:

Nemrégiben én is regisztráltam a Max féláron oldalra.

Több mint 40.000ft-ot buktam. Ennyit csaltak ki tőlem.

Szerintem én csak a jéghegy csúcsa vagyok. Nálam sokan sokkal több pénzt vesztettek.

ÓVA INTEK MINDENKIT hogy beszálljon, mert az egész egy nagy ÁTVERÉS.

De ha esetleg tud valaki olyan személyről aki nyert, az kérem írja meg.

2014. jan. 17. 10:27
 13/17 kingvitya válasza:
Regisztraltam es licitaltam is eleg sokaig egy 10000-es BID csomagra, de szerencsere nem nyertem. Szerintem az ellenfelem hus-ver ember lehetett, hiszen mi ertelme van, hogy a Bid csomagokat robotok vigyek el - akkor nem fizetik be azt, amit kesobb ellicitalhatnak a semmire. Eleg alapos ember vagyok, sokaig nezegettem a lezart aukciokat, hogy megnezzem mikor erdemes beszallni egy-egy aukcioba. Persze akkor meg nem tudtam, hogy robotok is lehetnek az ellenfelek - hiszen akkor soha. Szerencsere igy soha nem kezdtem el igazi licitbe konkret termekre es a kommentek alapjan nem is fogok. Amit eszrevettem es eleg erdekes, hogy mindazok, akik bid csomagokat nyertek sok penzen, soha nem nyertek targyakat - pedig nekik volt jo sok bidjuk raadasul max felaron. Nem is ertettem, hogy ez hogy lehet - ennyire benan licitalnak? Ez erositi azt az allaspontot, hogy robotok mukodnek... Azt hiszem csak akkor tudnek megbizni bennuk, ha egy fuggetlen allami szervezet (GVH/Fogyasztovedok/PSZAF/APEH, barmi) igazolna, hogy leelenorizte a nyerteseket es azok tenyleg nyertek es megkaptak nyeremenyuket,valamint, ha lehetne chatelni az aktualis licitpartnerekkel.
2014. jan. 20. 23:19
 14/17 anonim válasza:

Én is hasonlóan alapos ember vagyok és szintén nézegettem a lezárt aukciókat:)

Volt, aki 2× is egymás után vett 10.000-es BID-eket, aztán tarolt a telefonoknál. A lezárt aukcióknál meg tudod tekinteni. De valahogy aztán 2 termék megvétele után eltűntek, noha annyi BID arra a két termékre biztosan nem kellett, azaz nem meríthette ki a húszezer BID-et.

Azért az alapgondolat lenyűgöző, csak úgy ömölhet a pénz a számlájukra a BID-ekből...az ember pedig azt gondolja: úú, legközelebb gyorsabb lesz, többet vesz...

Szerintem is valami bűzlik itt, csak még nem értem tetten.

Addig egy kis "friss" olvasnivaló (nem én írtam)

[link]

A gyors "gazdagodás" (vagy inkább termékbeli gazdagodás) gondolata engem is megérintett, de messziről elkerülöm ezt az oldalt. Pedig jó sok időt fektettem bele. Hiába, marad a kemény munka.. (nincs BMW-m) :)

2014. jan. 24. 16:09
 15/17 anonim válasza:

Nos voltam olyan hülye, hogy kipróbáltam, és tuti robot ellen licitáltam.

Vagyis nem nyerhettem.

Rekord áron sem tudtam elvinni egy párezer forintos memóriakártyát, és kizárt, hogy az "ellenfelemnek" megérte a licitálás.

ÓVA INTEK MINDENKIT TŐLE!!!

Irgalmatlan nagy átverés

2014. jan. 25. 20:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Óriási átverés.Még azt írták nincsenek robotok .csak robotok vannak.
2014. febr. 2. 17:28
 17/17 anonim válasza:

Már is nevet váltottak: Legolcsóbban . com lett a nevük. Vigyázzatok!

Ha az állam tiltja, miért létezik ennyi BID-es oldal? Hogy nem fogják meg őket?

2014. nov. 30. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!