Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehetséges értékesíteni a...

Lehetséges értékesíteni a Unity-ben készült játékot? Ha igen milyen feltételek mellet?

Figyelt kérdés

2013. jan. 30. 10:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Alapból gondolom azt elvárják, hogy vedd meg a pro verziót. Ha meg warezt szedsz le és azzal csinálsz egy eladható terméket, benne van a pakliban, hogy megtalálnak. Amúgy budget áron bármit el lehet adni csak kell a jó reklám meg persze nem árt ha játszható a játék... A fő baj az szerintem, hogy a reklámért is fizetni kell az engine-ért is stb stb és lehet hogy meg sem éri a belefektetett idő és pénz. Ha érdekel a véleményem, én alapból nem egyedül fognék bele, elöszőr megpróbálnám hirdetni magunkat (facebook-on, youtube-on egy kedvcsináló videó stb) na és utána ha azt látom, hogy legalább pár ezren tudják, hogy valami készül, akkor oda tenni magam/magunkat. A kérdésre tehát a válasz lehetséges, de egyértelműen csak ha megveszed az engine-t és találsz vevőt.
2013. jan. 30. 11:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Sokat gondolkodtam, és NEM akarom eladni. De most sajnos egyáltalán nem hoz semmilyen hasznot sem nekem.
2013. máj. 2. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!