Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van olyan ember aki nagyon...

Van olyan ember aki nagyon ért a windows 7-hez? SOS SEGÍTSÉG!

Figyelt kérdés
Nem tudom, h miért de a kis notbook-om nem működik. SULIS GÉP!!!!! Otthon bekapcsolom és egyszerűen belassul... Bármit megnyitok az nem válaszol. Próbáltam vissza állítani, letörölni minden olyan programot amit mostanában telepítettem. SEMMI.... Nemtudom mit tegyek és már nagyon kétségbe vagyok esve.... hol tudom esetleg teljesen vissza állítani a kezdeti állapotra??? (anélkül persze hogy újra kéne telepítenem). Nagyon sürgős a dolog, úgyhogy kérek mindenkit hogy segítsen!!! Most csökkentett módból írok. De nem sokára vissza kell adnom. van még 2 db hónapom, és nincs kedvem kifizetni ezt a gépet. (aspire one D255E)pls segítsetek!!!!! :(((((((((((
2013. jan. 27. 18:29
 1/1 Komplikato ***** válasza:

Tipp:

Kapcsold ki a Windows frissítést.

Futtass online vírus keresőt: [link]

Nem baj ha utána egy ingyenes AVG Vírusirtóval is átnézed a gépet.

Egy Spyware kereső vagy irtó sem ártana. Mondjuk Spybot SD ingyenes, cserébe egy fél nap mire lefut.

Persze fentiek fényében nem biztos, hogy bármelyik menni fog, de hátha.

2013. jan. 27. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!